Salut!
Acum cateva saptamani am trimis un mail la Politia Capitalei, in care le explicam distinsilor o situatie nu tocmai placuta prin care am trecut. Desi am specificat clar ca nu trebuie considerata plangere, m-am trezit totusi cu frumusete de citatie, in calitate de reclamant, pe care scrie negru pe alb ca daca nu ma prezint la sediu voi suporta rigorile acestui articol.
Si acum pe scurt:
1. Nu o consideram plangere pentru ca aveam situatia sub control, dar respectivul care m-a amenintat face parte din categoria aceea aparte de "smek3r1" buni de gura dar si cu plangeri pe la politie, daca ripostezi.
Am considerat (ce dracu o fi fost in capul meu? X-( ) ca daca-i informez pe politisti iar tipul chiar se tinea de promisiune, riscam sa ma trezesc din potentiala victima in ditamai agresorul... ca doar nu puteam butona numere de telefon in timp ce individul imi cara pumni. As fi ripostat, si, tinand cont de fizic si pregatirea sportiva, sigur iesea rau pentru el.
Intre timp i-a trecut pârțagul si am considerat conflictul incheiat.
2. Nu puteam onora politia cu prezenta mea la ora cand am fost "convocat", asa ca am decis sa-i sun in aceeasi zi si sa stabilim daca chiar trebuie sa ma prezint la sectie.
Nu am reusit sa-i contactez telefonic (numarul era gresit) drept pentru care in aceeasi seara m-am prezentat la dansii la sectie. Fara folos insa, pentru ca inspectorul nu era prezent.
Am reusit totusi sa aflu telefonul si interioarele corecte dar nici a doua zi nu am reusit sa-i contactez, pentru simplu motiv ca nu raspundea nimeni la apelurile mele.
Am telefonat de vreo sase ori si la ore diferite. #-o
Acum chiar ca sunt sictirit, pentru ca nici plangere nu vroiam sa fac (doar le-am bolduit acest aspect in mail) si nici sa ma plimb aiurea-n tranvai nu-mi convine.
Avem mult de lucru la serviciu si fiecare ora conteaza, ori eu aveam nevoie de cel putin trei ore pentru a fi prezent la sectie.
Am decis sa le mai trimit un mail si sa le explic ca dosarul acela e deschis din burta lor, nicidecum la cererea mea, si am mai decis sa nu ma prezint la sectie.
Intrebarea mea ar fi daca pot avea vreo surpriza cu amenda aceea judiciara.
Chiar pot merge pana acolo cu ridicolul incat sa ma amendeze?
O pot contesta, nici o problema asta, dar inseamna sa pierd si mai mult timp.
Va multumesc anticipat.
Dupa logica mea: daca au deschis dosarul in baza unui mail (probabil citit gresit) tot la fel de bine pot sa-l inchida, in baza altui mail trimis de subsemnatul.
Pentru ei da bine la statistica (caz rezolvat :)) ) iar eu scap de plimbarile fortate si timpul pierdut.
Gresesc? :tomato:
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
05:58, 24 Octombrie 2009