avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E legal sa ai 2 joburi full time in cadrul a 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E legal sa ai 2 joburi full time in cadrul a 2 institutii publice in acelasi interval orar?

Este legal ca o persoana sa fie angajata cu program de 8 ore la 2 institutii publice distincte din subordinea Primariei in acelasi interval orar (9-17)? Persoana se prezinta din cand in cand ( 2- 3 ore intr-o zi din saptamana) si motiveaza ca lucreaza de acasa in weekend si ca vine in afara orelor de program desi nu are cheie.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
ContSters17970, utilizator
Cel mai recent răspuns: VW2000 , utilizator 13:21, 13 Martie 2018
Poate s-a descoperit metoda prin care o persoana sa poata fi prezenta in doua locuri in acelasi timp....
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Din raspunsul dvs. inteleg ca nu este legal. Asa este?
Explicati-mi si mie,... cum se poate ca o persoana fizica sa fie prezenta in doua locuri in acelasi timp ?
ContSters454516, utilizator
cu gandul......:))))) ......stiu ca nu poate fi prezenta....dar se invoca faptul ca munceste de acasa si in afara programului si cumuleaza 40 de h
ContSters17970, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai vinovat nu e numai persoana in cauza ci in mod special cei care i-au aprobat si acordat toate aceste "favoriri in mod gratuit si neinteresat sau nu"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca schimbul 3 OWARDO OWARDO Buna ziua as dori sa stiu cit este reglementat dpdv legal si unde , ca se poate lucra schimb de noapte in decursul unei luni calendaristice ?..... 40 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi ... nicoleta72 nicoleta72 Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi in intervalul orar 7-19 ). În unele luni, in zilele de weekend, pentru a nu se depăși ... (vezi toată discuția)
drept contractual geany828 geany828 sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)