avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu primaria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu primaria

Buna ziua ,va rog ajutati-ma intr-o mare problema ,detin un imobil,pt o camera din imobil mama detine un drept de abitatie,specific ca imobilul mi-a fost vandut de catre bunici iar accest drept de abitatie sa transmis prin C-V,in prezent mama imi intenteaza tot felul de procese ,pentru a nu putea vinde accest imobil,in prezent am doi cumparatori care doresc sa cumpere imobilul cu mentinerea clauzei viagere,dar primaria refuza sa imi elibereze certificat fiscal,motivind ca ,exista un proces pe rol si ei s-au uitat pe siteul judecatoriei ,inclusiv mama sa dus si sa plins la primarie ca vreau sa vand casa,iar primaria nu vrea sa imi elibereze certificat fiscal ,desi notarul imi explica ca daca cumparatorul accepta clauza de abitatie ,nu este nevoie de semnatura mamei ,explic accest aspect primariei si degeaba,mai mult decat atat.desi mama detine alt imobil in acceasi localitate,unde plateste impozit,unde pina anul trecut a avut adresa de domiciliu,acum de cand ma dat in judecata am aflat ca
si-a facut buletin pe adrsa casei mele unde are accel drept de abitatie ,fara acordul si stirea mea,in acceste situatii,exista un cadru legal ,sa ma indrept impotriva primariei ,pt refuzul de a-mi elibera certificat fiscal,pentru faptul ca consider ca sunt hartuita si se intra in viata mea privata ,atat timp cat vericifi ce procese am pe rol,si mai mult decat atat faci buletin pe adresa mea fara acordul meu ,fara semnatura mea.va rog ajutati-ma,multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:24, 14 Martie 2018
Va puteti indrepta impotriva primariei pe calea contenciosului administrativ pentru refuzul eliberarii actului cu pricina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu clauza paula38 paula38 Buna ziua ,am o mare problema va rog ajutati-ma ,detin o casa ,iar pt o camera este instituit un drept de abitatie,doresc sa vand accest imobil ,cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Tripla executare in accelasi contract paula38 paula38 buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil aflat in litigiu paula38 paula38 Buna ziua ,intrebarea este urmatoarea,detin un imobil ,pt o camera exista un drept de abitatie,persoana care are accest drept de abitatie in prezent mi-a ... (vezi toată discuția)