avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din economii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din economii

Bună ziua. Dacă am un cont de economii de 20000lei pe care i-am strâns cu greu în câțiva ani când eram salariata si ulterior din economii din salariul soțului și acum nu am alte venituri mai trebuie sa plătesc cass sau sa depun vreo declarație de venit sau declarația 600?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:31, 13 Martie 2018
Pentru depozitele bancare nu trebuie să depuneți nici un fel de declarații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass,cas pentru pfa flay flay Buna ziua. Caut un raspuns in cazul meu: Sunt student,de 3 luni angajat si pe langa aceasta am un PFA care nu realizeaza nici un venit.In acest caz mai ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala -registre ela22 ela22 Buna seara, De curand am deschis un II cu obiectul de activitate \\"alte activitati postale si de curierat, caen 5230\\". Am depus la finante declaratia ... (vezi toată discuția)