in dreptul proprietati se afla un teren ce are destinatia DRUMURI ,dar terenul este spatiu verde,doar eu am acces la proprietate prin acest teren care reiese din plan cadastral si cu destinatia DRUMURI il pot concesiona si cum.MULTUMESC
Destinatia Drumuri, instituie premisa ca, trenul este destinat folosintei de catre mai multi utilizatori, chiar daca faptic (momentan) doar Dvs va folositi de acest teren pentru a avea acces la proprietatea ce va apartine, trecand pe acest teren. Inainte de efectuarea oricarui demers, trebuie foarte clar lamurita situatia juridica a (terenului) respectiv....
in planul cadastral al primarei figureaza ca destinatie DRUMURI ,si nu corespunde cu ocpi la nr de parcela si tarla,mentionez ca pe latura respectiva am vecin drum si doar eu am acces prin aceasta poiana zis drum nefind niciun vecin cu accesul prin ea
Dacă e al Primăriei și scrie Drum, el provine dintr-un PUG/ PUZ. Și indiferent cum arată, o să fie un drum acolo. Cândva. Drumurile locale sunt în proprietatea publică, din câte știu, nefiind concesionabile