avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua! Am deschis un proces de partaj judiciar, cheltuielile de judecata le-am suportat eu ca reclamant iar acum ne-am inteles la tranzactie intrebarea mea este cum se impart cheltuielile de judecata? Paratii nu suporta nimic la cheltuieli de judecata?trebuie sa ii despagubesc pentru un sfert de apartament si nu stiu cum se impart cheltuielile de judecata va rog daca se poate un raspus! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
iuliaa123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 18:45, 13 Martie 2018
Prin buna intelegere puteți suporta toti cheltuielile.
Dacă nu va înțelegeți e complicat.
Ar trebui să va înțelegeți...
Puteti solicita obligarea paratilor la plata cheltuielilor de judecată, proporțional cu cota deținută de fiecare, având în vedere că fiecare culege ceva din moștenire.
Puteti solicita obligarea paratilor la plata cheltuielilor de judecată, proporțional cu cota deținută de fiecare, având în vedere că fiecare culege ceva din moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune la instanta marryy_lm marryy_lm Buna ziua, am nevoie de indrumarea celor cunosc mai bine procedurile succesorale. In situatia in care mostenitorii nu se inteleg sint indrumati pentru ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune - raport expertiza pentru formarea loturilor Nicoleta Rozinbaum Nicoleta Rozinbaum Pe scurt- 3 mostenitori; unul dintre ei i-a chemat in instanta pe ceilalti 2 pentru iesirea din indiviziune; judecatorul a stabilit ca singurul bun care ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ContSters322842 ContSters322842 Suntem trei copropr. fiecare 1/3 ideal . Un copropr. a deschis actiune si ne-a chemat in instanta . Reclamantul si unul dintre copropr. au platit taxa de ... (vezi toată discuția)