avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă nu am semnăturile tuturor locatarilor pot ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă nu am semnăturile tuturor locatarilor pot închide spatiul de sub scara blocului?

Buna ziua,as dori sa va intreb daca eu am obtinut semnaturi si seria de buletin de la majoritatea veciniilor in afara de o persoana care din rea vointa nu vrea sa imi dea acceptul as putea sa inchid acel hol din fata usi mele care nu incomodeaza pe nimeni dar care cred ca este bun comun? Tin sa mentionez ca nu am asociatie de proprietari.As putea sa închid si daca imi face acea persoana reclamație trebuie să daram fiind doar o persoana care ma reclama?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 13 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti avea surpriza sa primiti dispozitie de demolare de la Inspectoratul de stat in ctii. chiar daca veti obtine autorizatie de ctie. de la primarie, fara semnatura vecinului respectiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara acordul autentificat al tuturor locatarilor nu va hazardati sa schimbati destinatia si aspectul partii comune pentru ca nu veti putea obtine documente care sa ateste calitatea dv de proprietar asupra respectivului spatiu,nu veti putea solicita autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Daca executati modificarea dorita fara a detine nici acordul si nici avizele autoritatilor-automat va asumati si consecintele legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere hol din spatiul comun BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In fata usii apartamentului meu, exista un hol de aproximativ 1,80m/1,20m, hol pe care in mod normal circul doar eu (+familia mea) deoarece prin ... (vezi toată discuția)
Demolare perete camara aigabi aigabi Buna ziua, Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc vechi. L-am cumparat prin imprumut bancar. Acum am inceput sa-l renovez si as fi vrut sa daram ... (vezi toată discuția)
Poate fi daramat un perete comun cu vecinul din acelasi imobil? nicolathome nicolathome Buna ziua, Am o casa nationalizata pe care am cumparat-o in urma cu 20 de ani de la ICRAL. Imobilul este mai mare tip vagon, iar eu detin apartamentul din ... (vezi toată discuția)