avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilirea dreptului la vizita a minorului dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilirea dreptului la vizita a minorului dupa divort

anul trecut am divortat de sotul meu iar custodia minorului mi-a fost incredintata .deoarece acesta nu a cerut dreptul la vizita ,nu i s-a acordat nimic.oricum in ultimul an nu s-a interesat deloc despre copil iar pensia alimentara o plateste la doua luni sa nu-l pot da in judecata.
acum dupa un an si respectiv 2 ani ai minorului la terminarea indemnizatiei din partea statului am gasit un job in strainatate iar fostul meu sot m-a actionat in instanta ptr drept la vizita doar ptr a-mi face viata grea.
intrebarea este:ma poate conditiona sa raman in tara si astfel sa-mi pierd jobul?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:57, 23 Octombrie 2009
Nu va poate conditiona sa ramaneti in tara, insa aveti obligatia sa il instiintati ca plecati la munca in alta tara.Cu siguranta va primi drept de vizita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului in strainatate fara acordul tatalui pentru motiv ca mama are custodie unica, sentinta este irevocabila si definitiva anonim37 anonim37 Buna ziua ! am o nelamurire am divortat de 13 ani a rezultat si un copil la vremea resp. avea doar doi ani mam recasatorit de 8 ani am o fetita de opt ani ... (vezi toată discuția)
Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)