avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Evaluator risc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Evaluator risc

Evaluarea de risc este valabila nummai pentru societati comerciale , sau si pentru cab medicale individuale-care sunt persoane fizice, la fel si Scm-urilecare sunt considerate tot persoane fizice
Cel mai recent răspuns: ILINCA GABRIEL PFA , Evaluator de risc la securitate fizica 21:00, 16 Martie 2018
Evaluarea de risc este obligatorie pentru toate spațiile în care se desfășoară o activitate economică inclusiv spațiile administrative (birouri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza de risc la securitate fizică sachelariec sachelariec Aceasta analiza trebuie facuta si de persoanele fizice sau numai de societati comerciale? (vezi toată discuția)
In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii ... marianadavid marianadavid In bucataria unui restaurant este obligatorie purtarea mastii de protectie? Ord 874/81/2020 spune ca medicul de medicina muncii sa intocmeasca evaluarea de ... (vezi toată discuția)
Cabinetul medical individual e considerat persoana juridica? zlatiborp zlatiborp Cabinetul Medical Individual Medicina de Familie este considerat persoana juridica sau PFA? Mentionez ca aceste cabinete sunt inregistrate numai in Registrul ... (vezi toată discuția)