avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract

Buna ziua,
Doresc sa stiu in ce conditii se poate rezilia un contract de prestari servicii de cursuri (prezenta la curs fiind obligatorie conform clauza din contract) fara a achita pretul integral al acestor cursuri? Cursurile dureaza 1 an de zile iar plata trebuie efectuata in 4 rate, 1 rata a fost achitata iar ulterior am aflat ca sunt insarcinata si nu mai pot frecventa aceste cursuri. Academia respectiva a solicitat sa platesc integral insa nu mi se pare normal din moment ce nu beneficiez de aceste cursuri. Mentionez faptul ca exista un contract semnat: intre 2entitati juridice, societatea la care lucrez m-a denumit pe mine utilizator si beneficiar final al acestor cursuri, insa academia sustine ca denuntarea se poate face doar dupa plata integrala. Doresc sa stiu conditiile in care se poate rezilia un astfel de contract. Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:00, 13 Martie 2018
Condițiile de reziliere vor fi identificate în funcție de cuprinsul contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract abuziv twisterbite twisterbite Buna ziua, Am semnat un contract cu o firma care ofera cursuri IT si in contract stipuleaza ca daca doresc incheierea serviciilor, trebuie sa platesc suma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa scolarizare stefanneamtu stefanneamtu Buna ziua... Numele meu este x si am o problema mai mult sau mai putin delicata. Povestea este lunga dar voi incerca sa fac un rezumat. In septembrie 2013 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu canal s yo_nelutzu1977 yo_nelutzu1977 am un contract cu firma de cablu canal s din februarie 2010 pina in februarie 2011 acum 3 luni am facut cerere de reziliere fiind cu plata la zi,nici pina azi ... (vezi toată discuția)