avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la firma si sa conduc camionul pe licenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la firma si sa conduc camionul pe licenta care este scoasa?

Buna ziua, am un camion pe persoana fizica si am facut in contract cu o firma care a scos copia conforma pe licenta ei. Intre timp eu am deschis un SRL sa pot factura. Intrebarea mea este, pot sa ma angajez la mine la firma si sa conduc camionul pe licenta care este scoasa. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un camion (cap tractor) ca persoana fizica. V2000 V2000 Buna ziua daca am un camion (cap tractor) ca persoana fizica dar nu vreau sa-mi fac firma de transport ! Vreau sa va intreb pe dvs daca pot sa-mi trec ... (vezi toată discuția)
Licenta transport amenda 19000 transroar transroar Buna ziua, am si eu o intrebare in legutara cu copia conforma. In luna 12.20.2019 am anulat o licenta de pe un cap tractor care imi presta servicii la mine pe ... (vezi toată discuția)
Amenda isctr catasebi catasebi Buna ziua si bine v-am gasit. Sunt nou pe acest forum si vin cu o problema la care sper sa ma ajutati. Am cautat in forum, dar nu am gasit, de aceea deschid ... (vezi toată discuția)