avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se poate acord recunoastere vinovatie pe jumatate?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se poate acord recunoastere vinovatie pe jumatate?

Fata de acuzatiile de amenintare si hartuire
Pot sa ii propun procurorului sa inceteze sau sa renunte la urmarirea penala pt hartuire.
si in schimb sa recunosc vinovatia pt amenintare?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 14:52, 8 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca dvs. vi se pare rational, psihologia nu ofera nicio garantie ca el se va comporta dupa rationamentul dvs. Cu alte cuvinte, psihologia are o validitate predictiva redusa.
~ Conținut șters la cerere ~
El vrea sa se targuiasca: recunoaste o acuzatie daca si numai daca procurorul claseaza cealalta acuzatie.

luiza2015 a scris:

A fost singurul judecator bun pe care l-am vazut la penal.

Mai presus de neincrederea mea in procurori... o asemenea afirmatie apare ca pur si simplu consternanta. Adica toti ceilalti judecatorii...?!!??!?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool volan Florinelll89 Florinelll89 Buna seara.As avea o intrebare.Pt Audiere la politistul care se ocupa de caz trebuie sa duc ceva acte sau cazier sau ceva recomandare de la job la dosar sau se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - articole ncpc si ncp Mavryka Mavryka Va rog sa mi spuneti si mie ce este scris la art.483NCPP si ART 336NCP. Va multumesc (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)