avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

In decizia de pensie la rubrica conditii deosebite de lucru-ani,luni.zile apare 0 am dus adeverinta cu spor de lucru in conditii deosebite de 50%pe o perioada de 7 ani. Intrebarea este nu trebuia sa apara scrisi in decizie ? ( Pensia este pe caz de boala grupa 2 )
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:31, 16 Martie 2018
Spor conditii deosebite nu este = conditii deosebite.
In ce perioada ati beneficiat de spor conditii deosebite ?
2004-2010 perioada data de HG. 1471/2004 spor de 50% Multumesc
Incepand cu 01/04/2001 in caculul pensiei a intrat salariul brut (venitul asigutat)pentru care s-a retinut si vitat CASS.
Adica si toate sporurile.
Incepand cu 01/04/2001 in caculul pensiei a intrat salariul brut (venitul asigutat)pentru care s-a retinut si vitat CASS.
Adica si toate sporurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta - conditii deosebite ionicabotezatu ionicabotezatu Am lucrat 6 ani (in perioada 1998-2004) la o firma care a fost lichidata. Timp de 4 ani si 10 luni am primit spor conditii deosebite. Am solicitat firmei ... (vezi toată discuția)
Pensie george0869 george0869 Este luat in calcul HG.1471/2004 spor de lucru in cnditii deosebite 50% spor de pshiatrie la pensie? (vezi toată discuția)
Sunt maria, in luna iunie anul acesta am depus dosarul de pensionare ... Ana_M_02 Ana_M_02 Sunt Maria, In luna iunie anul acesta am depus dosarul de pensionare la implinirea limitei de varsta standard La stabilirea pensiei nu s-a luat in calcul ... (vezi toată discuția)