avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deversare apa pluviala in strada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deversare apa pluviala in strada

Buna ziua,
Avem un vecin pe strada noastra caruia i se inunda caminul tehnic de fiecare data cand ploua. Pentru rezolvarea problemei dansul foloseste 2 pompe de apa murdara pentru a scoate apa direct in strada. In principiu nu as avea o problema decat ca de fiecare data toata strada se transforma intr-o mare balta si nu se mai poate circula pe jos. Mentionez ca locuim pe un drum privat. Cu vorba buna nu merge pentru ca am incercat. Ce masuri se pot lua? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:28, 14 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu puteti solutiona ,aveti dreptul sa va adresati autoritatilor=politie,autoritatea de sanatate publica,instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul depoziteaza tone de pamant pe terenul sau ralexa2007 ralexa2007 Buna seara. Parintii mei locuiesc langa Bucuresti, pe malul unei balti (Pasarea). Terenul are o usoara panta spre apa, iar casele se afla la aprox 200 metri de ... (vezi toată discuția)
Interventia vecinului kuky666 kuky666 buna ziua, locuesc la curte si am un vecin care si-a turnat o dala mare de beton in fata gardului lui pe spatiu public iar apa nu mai poate circula si ma ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)