avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 1.6 in sange dupa recalculare.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 1.6 in sange dupa recalculare.

Buna ziua,

Am permisul suspendat de 2 ani pentru conducere sub influența alcoolului.
În aer respirat am avt 0.7 si in sange dupa recalculare am 1.6
Polițistul care se ocupa de dosarul meu mi-a spus ca o sa trimita dosarul la comisia superioara pentru un verdict si acolo e posibil sa imi mai acasa alcoolemia.
Mentionez ca am luat permisul in 2010 si pana acum 2 ani am avt decat o singura amendă de centura plătită.
Cazierul este curat.
In ce conditii as putea sa recuperez permisul, si daca pot sa primesc neinceperea urmarit penale având în vedere că e prima oară când mi se întâmplă așa ceva..
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Ionutz2491, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului pentru consum de alcool andreidumitru2908 andreidumitru2908 Buna ziua,ma numesc andrei dumitru si aseara m-a oprit un echipaj de politie care mi-a sokicitat legitimarea,m-am legitimat,ulterior am fost testat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)