avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar

Cabinetul medical veterinar are incheiat contract cu ANSVSA prin care are obligatia de a efectua acțiunile sanitar veterinare, iar ANSVSA să plătească contravaloarea lor. Deci are un contract cu statul pentru a efectua aceste acțiuni. Clădirea în care are sediul societatea este proprietate privată. În aceste condiții intreb daca pot fi încadrat ca functionar public. Multumesc pentru explicații.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 15 Martie 2018
Incadrat in sensul Legii nr.188/1999 , nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)
Un medic veterinar încadrat cu contract de muncã pe perioadã determinatã are calitatea de funcþionar public? wap54 wap54 Un medic veterinar incadrat cu contract de munca pe perioada determinata are calitatea de FUNCTIONAR PUBLIC? Aceasta calitate este determinata de natura ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie gabrielburcea gabrielburcea am primit un proces verbal contraventie prin posta fara sa fiu prezent ,fara semnatura mea si fara martori din partea dsvsa Giurgiu.procesul verbal este pe ... (vezi toată discuția)