avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comisioane retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comisioane retur

Buna ziua,

Am comandat online o pereche de cizme pe care doresc sa o returnez intrucat marimea nu este corecta. Comanda a fost plasata pe data de 23 februarie, iar livrarea s-a facut pe data de 1 martie.

Am contact astazi vanzatorul pentru organizarea returului. Au fost de acord, dar doresc sa imi retina 34 de lei pentru transport (eu am platit 17 deja la livrare) conform conditiilor de pe site-ul lor:

"FOARTE IMPORTANT: DACA CLIENTUL DORESTE SA RETURNEZE PRODUSUL DIN MOTIVE STRICT PERSONALE SC MARINE FOOD IMPORT EXPORT VA RETINE DIN SUMA PLATITA RAMBURS DE ACESTA 34 RON TRANSPORTUL COLETULUI DUS -INTORS PLUS 10 RON TRANSFERUL BANCAR .ACESTE REGULI SUNT VALABILE SI PENTRU COMENZILE CARE LA ACHIZITIE NU S A PLATIT TRANSPORTUL CURIERULUI."

Este legal sa imi ceara plata transportului dus-intors si nu doar dus si comision de ramburs?

Alte discuții în legătură

Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Politica de retur a unei companii online de incaltaminte AlexandraSampetru AlexandraSampetru Am comandat online un produs (de incaltaminte - cizme), pe care ulterior, in termen de 3 zile, doresc sa il returnez, din motive plauzibile (sunt prea inguste ... (vezi toată discuția)