avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua mă poate ajuta cineva cu un calcul la salariu minim pe economoe pe luna februarie? Am avut avut 22 de zile lucrate dintre care 6 zile au fost sâmbătă și duminică unde teoretic ar trebui sa fie duble.mentionez că am 1 pers în întreținere și o vechime de peste 8 ani. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana4ever , utilizator 20:56, 14 Martie 2018
Nu este obligatoriu sa fiti platiti dublu pentru lucru sambata si duminica si alte zile nelucratoare daca in contractul individual de munca este trecut un spor in acest sens. Uitati-va cu atentie si spuneti daca este sau nu un astfel de spor.

Iulian Manea a scris:

Nu este obligatoriu sa fiti platiti dublu pentru lucru sambata si duminica si alte zile nelucratoare daca in contractul individual de munca este trecut un spor in acest sens. Uitati-va cu atentie si spuneti daca este sau nu un astfel de spor.
[/quot

In contract zice așa: 5% spor vechime, 1% spor weekend și în zilele de sărbătoare legală sau în afara oarelor de program se plătește cu ne de ore libere sau un procent stabilit prin contractul colectiv de muncă.

In contract zice așa: 5% spor vechime, 1% spor weekend și în zilele de sărbătoare legală sau în afara oarelor de program se plătește cu ne de ore libere sau un procent stabilit prin contractul colectiv de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore lucrate in weekend valyneagu29 valyneagu29 Pentru orele lucrate sambata si duminica, daca se acorda doua zile libere platite, se mai acorda in plus si spor la salariu aferent acestora? (vezi toată discuția)
Munca in zilele libere national in weekend. ciprian2097 ciprian2097 Buna seara, In cazul in care trebuie sa muncesc pe data de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, acestea fiind zile libere nationale, este angajatorul ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend carmenalinamihai carmenalinamihai Buna seara, sunt noua pe acest forum si as dori sa va rog in masura care se poate sa imi raspunda cineva avizat in dreptul muncii. Referitor la sporul de ... (vezi toată discuția)