avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit in CHF
Discuție deschisă în Executare silită

Credit in CHF

Mă poate ajuta cineva ( avocat) să reglementez un dosar pentru recalcularea datoriei. Creditul este făcut la Bancpost. În Pitești.
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 15:02, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Accesati avocatnet la rubrica "Consultanti" - avocati . Cu siguranta veti gasi un avocat specializat in clauze abuzive si convertire in lei a unui credit acordat in CHF, la cursul din data acordarii, care sa va reprezinte interesele in fata instantei.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit chf- chemare in judecata banca pentru abuz de incredere?! alinarares alinarares La baza creditului meu contractat in 2008 in CHF au stat informatiile oferite de banca. In pliantele de marketing in care se explica de ce sa iei un credit in ... (vezi toată discuția)
Credit chf ionelg ionelg Procedura de a da banca in judecata pentru un credit in CHF Am un credit in CHF luat in 2008 .Am mers la banca ptr. negociere dar in zadar.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Solicitare consultanta restituire credit la cursul de schimb din momentul contractarii gabryela77 gabryela77 Bun gasit! Am rugamintea sa imi spuneti daca putem discuta pe tema unui imprumut acordat de o anumita banca,in moneda elvetiana, in anul 2007? Ca multi alti ... (vezi toată discuția)