avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas

E o diferenta daca am pensie de urmas sau pensie de invaliditate daca vreau sa ma angajez cu gradul III de invaliditate?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:48, 16 Martie 2018
Pensia de invaliditate gradul III + salariul in regim de 4 ore/zi in mod normal este mai mare decat pensia de urmas.
Daca am pensie de urmas , ma pot angaja 4 ore?

Carp Mircea a scris:

Pensia de invaliditate gradul III + salariul in regim de 4 ore/zi in mod normal este mai mare decat pensia de urmas.

Pensia de urmas/student se poate cumula cu alte venituri(salariu) fara nicio limita.
Pensia de urmas(sot/sotie) se poate cumula cu venituri salariale cu conditia ca acestea sa nu depaseasca 35℅ din salariul mediu brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Potrivit noii legi, pensia de urmaș (copil orfan de ambii părinți, ... Alex6203 Alex6203 Potrivit noii legi, pensia de urmaș (copil orfan de ambii părinți, neîncadrat în niciun grad de invaliditate, doar student) poate fi cumulată cu un ... (vezi toată discuția)
Venit cumulat pensie urmas- salariu alina_vla alina_vla Bun gasit. Am nevoie de o parere extrem de avizata. Mama mea a iesit de curand la pensie ( stagiu complet). Ea este asistent medical si lucreaza la un CMI pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si pensie de urmas ada2113 ada2113 I se poate face unei persoane care beneficiaza de pensie de urmas un contract de munca pe 8 ore pe suma de 700 ron iar iar la acesta sa se ataseze un ... (vezi toată discuția)