Bună ziua,
Am un proiect european ce presupune deplasarea la Parlamentul european cu 24 de elevi. O eleva are tatăl la munca în Italia și susține ca nu are timp să îi facă procură întrucât are un serviciu care nu îi permite deplasarea până la unul dintre consulate, locuiește în La Spezia. Tatăl i-a lăsat fetei o procura , dar se pare ca poate sa iasă din tara doar însoțită de mama. Mama nu poate face parte din această delegație.
La cine trebuie sa apelez ce soluții ar fi ca eleva sa obțină procură de la tata?
Luati legatura cu Consulatul Romaniei din Torino. Poate reusesc sa va dea dumnealor informatii. Este cel mai apropiat consulat roman de zona unde locuieste tatal. Va atasez linkul siteului consulatului. [ link extern ]
Procura unui minor
feliciaiva
Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor
Maria101092
Buna seara...sunt in Italia si am fata de 5 ani in Romania...tatal ei este si el aici dar e inchis...de pasti vreau sa aduc fata in vacanta insotita de ... (vezi toată discuția)