avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Viza UK
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Viza UK

Buna, ma aflu in Italia cu pasaportul Biometric MD , detin permis de sedere Italia, doresc sa plec in UK cu programul Aupair, (Pasaportul biometric necesita viza), pot sa ma adresezi ambasadei UK din italia in baza permisului de sedere pentru perfectarea vizei sau este nevoie sa plec in MD ca sa aplic la viza?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
andrei565, utilizator

Alte discuții în legătură

Căsătoria cu un cetatea din afară ue lala2130 lala2130 Bună...Eu locuiesc în Malta și as vrea sa mă căsătoresc cu un cetatea de origone sarba, problema este ca i-a expirat dreptul de sedere...Din aceasta ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc sedere in ue OlgaSim OlgaSim Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)