avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hotarare consiliunlocal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hotarare consiliunlocal

In momentul in care consiliul local ia o hotarare care afecteaza locatarii unui bloc in mod direct prin ce metode legale trebuiesc instiintati acestia cu privire la hotararea luata
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:50, 15 Martie 2018
Nu am inteles cine sa fie instiintat.
De obicei, hot. cons. local, sunt hotariri care trebuie sa respecte legislatia (au o multime de verificari si aprobari) si se refera doar la comunitatea locala. Hotararile sunt publicate, iar acum cel mai simplu este sa vizitati saitul CL.
O asemenea hot. nu cred ca se refera doar la locatarii blocului dvs. Daca credeti ca va afecteaza foarte tare - nu stiu despre ce este vorba, dvs. locatarii trebuie sa luati legatura cu un birou de avocatura, explicati despre ce este vorba si hotararea respectiva poate fi atacata in justitie (contencios administrativ).
Totusi, nu-mi vine sa cred ca o hot. a cons. local poate sa afecteze doar locatarii unui bloc in mod direct cum ziceti.
De fapt cum va "afecteaza"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare consiliul local ionelalexandru ionelalexandru O hotarare a consiliului local poate fi mai presus de lege? Este vorba de instituirea unor zone unitare de incalzire privind sistemul centralizat de incalzire (vezi toată discuția)
Discriminare privind acordarea de scutire pe mijloacele de transport public IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Sunt in posesia unui raspuns al CNCD , de unde constat ca este inventata necesitatea existantei cumulului urmatoarelor conditii ... : ” 1. ... (vezi toată discuția)
Masini parcate ilegal florintodoran florintodoran Buna ziua, as dori sa intreb daca exista posibilitatea ca masinile parcate ilegal in garajul blocului, sa fie ridicate. Am discutat subiectul acesta in ... (vezi toată discuția)