avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj

Am credit prima casa, am divortat si vreau sa fac partajul. Va rog sa-mi spuneti unde sa merg, cu cine da vorbeac sa obtina acordul de la fondul de garantare pentru acest lucru?

Alte discuții în legătură

Obtinerea acordului fondului de garantare pentru partaj Stefan Andrei Andrei Stefan Andrei Andrei Am un credit prima casa luat in urma cu aproximativ 6 ani. In urma divortului amiabil, as dori sa fac partajul acestui apartament si sa preiau eu acest credit. ... (vezi toată discuția)
Divort prima casa alexa211986 alexa211986 Buna ziua! Sunt căsătorită de 5 ani si am un copil minor de 6 luni pe care soțul nu il vrea. Avem împreună un apartament luat prin prima casă de acum 5 ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil luat prin prima casa dnldina dnldina Buna ziua, In 2009 am facut un credit bancar Prima Casa, exclusiv pe numele meu (singur platitor credit). Pana in momentul platii banilor de catre banca ... (vezi toată discuția)