avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curator special mostenire minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curator special mostenire minor

1.Care sunt obligatiile mele in calitate de curator special in cazul succesiunii pentru nepotul meu dupa decesul fiicei mele.
2 Minorul va moșteni parti sociale dintr-o societate unde fiica mea era asociat unic- poate să cedeze in favoarea tatălui lui ?
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
mary5000, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune mary5000 mary5000 .Care sunt obligatiile mele in calitate de curator special in cazul succesiunii pentru nepotul meu dupa decesul fiicei mele. Minorul va moșteni pe langa alte ... (vezi toată discuția)
Succesiune andramea andramea Tatal meu in urma cu 2 ani a facut un testament prin care imi lasa mie (fiica lui) intreaga masa succesorala,acum o luna tatal meu a decedat si cand am mers sa ... (vezi toată discuția)
Renuntator mostenire MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea La dezbaterea unei succesiuni se prezinta 2 mostenitori: sotul supravietuitor si fiica acestuia rezultata din casatoria defunctei cu sotul sau. Daca fiica ... (vezi toată discuția)