avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

.Care sunt obligatiile mele in calitate de curator special in cazul succesiunii pentru nepotul meu dupa decesul fiicei mele. Minorul va moșteni pe langa alte bunuri si parti sociale dintr-o societate unde fiica mea era asociat unic- poate sa cedeze in favoarea tatălui lui? Cum?
Cel mai recent răspuns: mary5000 , utilizator 10:53, 17 Martie 2018
La succesiune veti depune actele de stare civila ale minorului, veti semna actul de lichidare al regimului matrimonial și încheierea finală.
Cat priveste părțile sociale, da, se poate face o cesiune însă aveti nevoie de o altă curatela eliberată în mod expres pentru aceasta operatiune.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curator special mostenire minor mary5000 mary5000 1.Care sunt obligatiile mele in calitate de curator special in cazul succesiunii pentru nepotul meu dupa decesul fiicei mele. 2 Minorul va moșteni parti ... (vezi toată discuția)
Renuntator mostenire MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea La dezbaterea unei succesiuni se prezinta 2 mostenitori: sotul supravietuitor si fiica acestuia rezultata din casatoria defunctei cu sotul sau. Daca fiica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un apartament impreuna cu fosta sotie. tot impreuna ... ISeeVoices ISeeVoices Buna ziua, Am un apartament impreuna cu fosta sotie. Tot impreuna avem o fiica in varsta de 10 ani de zile. Ma intereseaza daca este posibil ca eu sa renunt ... (vezi toată discuția)