avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un apartament impreuna cu fosta sotie. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un apartament impreuna cu fosta sotie. Tot impreuna ...

Buna ziua,

Am un apartament impreuna cu fosta sotie. Tot impreuna avem o fiica in varsta de 10 ani de zile. Ma intereseaza daca este posibil ca eu sa renunt la partea mea de apartament in favoarea fiicei mele fara ca fosta sotie sa il poata vinde inainte ca fiica noastra sa implineasca 18 ani (sa nu poata fi vandut fara semnatura fiicei). Un act notarial sau ceva...
Apreciez orice raspuns! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:33, 8 Aprilie 2022
lichidati regimul matrimonial cu fosta si cota dvs o donati fiicei.
de ca acte va sunt necesare, cat costa si ce trebuie facut, va descurca notarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote parti succesiune nicoleta17 nicoleta17 Buna ziua, Eu sunt vaduva ,sotul meu a decedat in urma cu 15 ani,cand fetita noastra avea 2 ani.Acum un an am cumparat un apartament prin credit Prima Casa si ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Pt. ca e bine sa fie facute toate la timpul lor,am nevoie de sfaturi ! ContSters93741 ContSters93741 Buna dimineata,ziua,seara(in functie de ora la care cititi mesajul meu). Am nevoie de sfatul d-voastra in urm. situatie: Sunt casatorita legitim de 18 ... (vezi toată discuția)