avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

am certificat de mostenitor dupa bunicul meu mostenesc locul de casa 1/3 cu frati mei ajungind in instanta tilul de proprietate este pe numele bunici dar in acet titlu se afla si pamintul bunicului dar aici este problema bunica a murit 1993 si titlul este eliberat 1994 unchii mei sau barbati matusilor au depus cererea in numele bunici acum nu vor sa imi dea partea ce imi revine din locul de casa cum pot dovedi ca in acel titlu se afla si pamintul bunicului au trait in concubinaj ma poarta in instanta de un an de zile unde pot gasi si aduce instanta actul care dovedeste ca pe acel titlu este si pamintul bunicului
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
gigi38, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigi38 , utilizator 07:43, 16 Martie 2018
Dacă sunteti deja in proces, presupunem ca aveți avocat care va reprezintă. Oricum, întrebarea dumneavoastră necesita pentru raspuns sa fie studiate actele ce deja le aveți. Cel mai indicat este sa va consultați avocatul.
da sunt in procest nu am avocat sunt o persoana cu dizabilitate incerc sa rezolv cum pot fara cheltueli mari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj titlu de proprietate DA2011 DA2011 Buna ziua In 1988 am cumparat partea care ii revenea unchiului meu din mostenirea bunicilor mei(o casa la tara si terenul ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire ContSters134265 ContSters134265 Matusa mea a decedat si nu are copii. Unchiul poate sa participe la succesiune dupa bunicul meu, avand in vedere ca pe numele lui si cei 6 copii mostenitori, ... (vezi toată discuția)