avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... maternitate pentru al doilea copi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

maternitate pentru al doilea copi

Fata mea a nascut primul copil in 11.10.2016, si acum este in concediu pt. crestere copil pana la 11.10.2018. Acum a aflat, ca va naste al doilea copil in 28.11.2018. Cand trebuie sa i se reactiveze contractul de munca, ca sa poata beneficia de a doua concediu pentru crestere copil pana la doi ani?

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea celui de-al doilea copil CATALENA CATALENA Buna ziua , Am o nelamurire in legatura cu acordarea unui concediu de crestere copil. Daca mama copilului a nascut dupa terminarea primului concediu de ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu cristinallarisa cristinallarisa buna ziua, ma numesc cristina. Am doua fetite, de 4 ani si 3 luni si 2 ani si 7 luni. Am lucrat la firma xxx, pana la nasterea primei fetite, cand am intrat ... (vezi toată discuția)
Concediere salariata lauza? ginaenache ginaenache Am un punct de lucru in alt judet fata de sediul social pe care vreau sa il inchid. am o salariata in concediiu pentru sarcina si lauzie cu care nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)