avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil minor care muncește part time
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil minor care muncește part time

Buna seara. Sunt minora, muncesc part-time (4 ore) dar merg și la liceu (clasa a 10-a) , părinții mei sunt divorțați,iar tata îmi trimite pensie alimentara.in condițiile în care acum muncesc (de abia m am angajat) el mai este obligat să îmi trimită pensia,având în vedere că am 17 ani și sunt inca la liceu ?
Cel mai recent răspuns: Alexiaandr , utilizator 21:43, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp cat veniturile tale nu acopera nevoile se mentine obligatia de plata a pensiei indiferent daca esti minora sau majora in continuarea studiilor.
Cum adică să acopere nevoile? Locuiesc cu mama, nu locuiesc singura, știam că este obligat până îmi termin studiile sa-mi plătească dar nu știu dacă acum că muncesc îmi va mai trimite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Dilema.... razvan38 razvan38 Sunt divortat si acum 7 ani am cerut si obtinut copilul sa il cresc eu iar fosta sotie plateste pensie alimentara...mai greu dar plateste. Anul acesta copilul ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru pensia alimentara? Alecsandra04 Alecsandra04 Buna! Am o mare nelamurire.Am 18 ani si sunt la liceu in clasa a 11a la o scoala particulara.Parintii mei au divortat in urma cu multi ani si eu am ramas sa ... (vezi toată discuția)