avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua - procentaj din salariu pentru două pensii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua - procentaj din salariu pentru două pensii de întreținere

Vă rog frumos să îmi spuneți și mie cât este procentajul la o pensie de întreținere copil având in vedere că tatăl are doi copii minori cu mame diferite.
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:33, 16 Martie 2018
Buna ziua,
Conform art. 529 C.Civ. cota este de 1/6 pentru fiecare din cei doi copii adica 1/3 din venitul net care se imparte la cei doi copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ellyelly ellyelly Am doi copii minori de 7 ani si respectiv 16 ani rezultati din casnicii anterioare dar acum îl am pe al treilea copil de 1 luna...Va rog sa mă ajutați cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara aleale.123c aleale.123c Buna ziua.Eu am varsta de 15 ani iar în urma cu 10 ani parintii mei s au despartit.Eu sunt încredintata tatalui iar mama trebuie sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mella09 Mella09 Buna ziua.am si eu următoarea situație : divorț cu un copil minor la care se plătește deja pensie alimentara. Daca tatăl se recăsătorește si urmează ... (vezi toată discuția)