avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noul cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noul cod fiscal

Stimati domni in anul 2017 am obtin o parte din venituri sub forma de salariu in urma unui contract de munca in Kuweit semnat cu o companie locala din Kuweit,si sunt interesat daca comform noilor legi din Romania trebuie sa declar aceste venituri realizate din salariu in tara respectiva.

Alte discuții în legătură

Act aditional formare profesionala ionut1388 ionut1388 Buna ziua, Am fost trimis de compania actuala intr-o tara straina pentru preluarea unor produse, asta presupunand sa imi desfasor activitatea acolo timp de 4 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu c_berbec c_berbec Stimate Avocat doresc sa intreb , pe noul cod fiscal daca trebuie sa platesc impozit pe salariu obtinut in urma unui contract individual la o firma de foraj ... (vezi toată discuția)
Venituri chirie Flavius1983 Flavius1983 Buna ziua,detin 1 imobil prin certificat de mostenitor impreuna cu mama si sora ,s-a deschis un spatiu comercial intr-una din camerele imobilului si a fost ... (vezi toată discuția)