avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Buna ziua. Sunt angajata la o firma pe functia de operator calculator si retele. Am urmat un curs de Inspector resurse umane pentru a ma ocupa de personalul firmei. Mentionez ca pana acum s-a colaborat cu o alta firma pe partea aceasta de HR. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac? ITM-ul trebuie anuntat ca se va incheia colaborarea cu acea firma si ca voi fi eu persoana responsabila? Stiu ca se face o decizie interna prin care voi fi numita Inspector de resurse umane. Fisa mea a postului va trebui schimbata si facut un act aditional la contract,nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ce anuntati in scris firma respectiva ca renuntati la contractul de colaborare cu ei, anuntati si ITM-ul, apoi, se merge la medicina muncii pentru o noua fisa de aptitudini, se da o decizie interna ca sunteti responsabila cu transmiterea REGES, se face act aditional la CIM cu noua functie si se face o noua fisa de post.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul incetarii sau rezilierii contractului de prestari de servicii, angajatorul va comunica inspectoratului teritorial de munca acest fapt cel mai tarziu la data incetarii sau rezilierii, .
Multumesc mult pentru raspuns.
Multumesc. Si pentru REVISAL trebuie sa depun o cerere la ITM pentru a imi da o noua parola sau o pot schimba eu din program?
se depune cerere tip la itm

Alte discuții în legătură

Parola itm adyna1509 adyna1509 buna ziua, am si eu o intrebare.....daca la firma sotului meu, doamna de la resurse umane nu mai este angajata, cum pot eu prelua toate atributiile si cum ... (vezi toată discuția)
Cursuri resurse umane Anca1011 Anca1011 Pentru a putea sa ma ocup cu incheierea contractelor individuale de munca, cu incetarile de contracte dintr-o societate trebuie neaparat sa am cursul de ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane doresc colaborare Ioana1974 Ioana1974 Inspector Resurse Umane atestat ITMB caut colaborare (part-time) in domeniul resurse umane - salarii, declaratii, dosare personal, contracte munca, decizii, ... (vezi toată discuția)