avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Exercitare activitate functionar public suspendat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Exercitare activitate functionar public suspendat

Buna ziua.
m ocupat functia de contabil sef intr-o intitutie publica - primarie. In urma unor conflicte politice, fostul primar l-a reclamat pe actualul, a fost implicata intr-un dosar penal, care dureaza de doi ani, fiind suspendata din functie la data de 15.04.2016.
In luna august 2016, primaria a scos la concurs un post de inspector contabilitate, contractual. M-am inscris la concurs si am castigat, iar din acel moment ocup acel post, de personal contractual, executand lucrari diferite fata de ce faceam ca si contabil sef.
Va rog respectuos sa ma ajutati , deoarece acum mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa imi dau demisia si va trebui sa raman ara un loc de munca.
Va multumesc
O zi buna !
Cel mai recent răspuns: elena buta , utilizator 16:11, 20 Martie 2018
Dvs aveti doua locuri de munca ?
nu. acum ocup doar functia de inspector contractual.
Atunci,"nu inteleg , de unde sa va dati demisia ?

Citez : "Va rog respectuos sa ma ajutati , deoarece acum mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa imi dau demisia si va trebui sa raman ara un loc de munca."
nu, doar unul singur. inspector, contractual, post ocupat prin concurs.
Pe ce motiv vi se cere acum demisia? Acum sunteti contractual, nu ocupati o functie de raspundere si nici de functionar public. Daca motivul este suspendarea de ce v-au dat voie sa participati la concursul organizat? Trebuie sa motiveze in scris de ce acum va cer sa va dati demisia. Sincer, eu unul nu mi-as da demisia.

Alte discuții în legătură

Dubla functie publica veronica1982 veronica1982 Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent, dar a aparut un post la Casa de cultura - contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)
Functionar public pe post contractual? Nemteanu Victoria Nemteanu Victoria BUNA ZIUA! POATE FI OCUPAT UN POST DE NATURA CONTRACTUALA RAMAS VACANT CA URMARE A ALEGERII INTR-O FUNCTIE DE DEMNITATE PUBLICA....DE CATRE UN FUNCTIONAR ... (vezi toată discuția)
Functionar public sau personal contractual? Danaioana Danaioana Buna dimineata, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Un functionar public doreste suspendarea functiei publice si ocuparea unui post contractual, din cadrul ... (vezi toată discuția)