avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua.
Am castigat un proces impotriva anaf prin hotarare definitiva si irevocabila de a recupera taxa de timbru dar inainte sa anunte astia din guvern ca vor returna taxa.
Eu am depus cererea si toate actele la fisc dar mi.au spus ca nu au procedura pentru ca se modifica si astept de 5 luni.
As vrea sa imi angajez un executor sa imi pot recupera banii. Cum ar trebui sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: m0ldoo , utilizator 10:43, 16 Martie 2018
Bunba ziua,
Mergeti la un executor si angajati-l!
Buna ziua

Multumesc de raspuns

As mai avea o intrebare daca imi permiteti... cam cat ar dura procedura?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Bunba ziua,
Mergeti la un executor si angajati-l!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare taxa auto de la fisc eun eun Buna seara as dori sa stiu in cat timp fiscul returneaza taxa de prima inmatriculare .Am castigat in urma unui proces returnarea taxei plus dobanda am depus la ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu Miorita S Miorita S Buna, Am hotarare judecatoreasca definitiva de recuperare timbru de mediu si dobanda+cheltuieli din august, am depus cererea de recuperare la ANAF in 3 oct ... (vezi toată discuția)