Buna ziua! Ma numesc Elena am si eu o situatie poate ma puteti ajuta......o societate privata cu 5 angajati.....potrivit legii dc am voie sa trimit in somaj tehnic doar 3 angajati pe o perioada de 3 luni max am inteles, si defapt cine plateste cei 75 % statul sau firma....va rog mlt sa ma ajutati sa ies din criza asta financiara ....statul cu impozitele si taxele ne omoara....nu mai reusim sa supravietuim.....va multumesc
Puteti trimite in "somaj tehnic" numai o parte din salariati ... indemnizatia de minimum 75% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat de care salariatii beneficiaza este suportata de catre angajator si nu de catre stat.
Va multumesc....o intrebare dc nu pot momentan sa platesc blestemata taxa forfetara ce se poate intampla....oricum cum de tara asta se alege praful si Doamne da cat mai repede......va multumesc
Somaj tehnic
acin
avand in vedere ca firma la care lucrez are 400 angajati si numai o parte din ei vor fi in somaj tehnic de exemplu jumatate din ei cum se intocmeste statul de ... (vezi toată discuția)