avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Înregistrare dosar CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Înregistrare dosar CEDO

Va rog sa ma ajutați in pb aceasta. In luna Octombrie 2017 a trimis avocatul prin posta un colet cu formularul pentru CEDO împreuna cu documente. De atunci pana in prezent nu am primit nici un răspuns nici măcar dacă a ajuns dosarul acolo. Nu trebuia sa primim confirmare de primire? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Denis Loris , utilizator 14:48, 16 Martie 2018
Întrebați avocatul dumneavoastra. El sigur cunoaște stadiul dosarului.
În mod normal vi se va emite o citatie.
Pe avocat l am întrebat și a spus sa aștept dar nu înțeleg de ce după atâtea luni nu a venit o confirmare ca dosarul este la ei. Adresa la care am trimis este cea de pe site-îl CEDO . Este obligatoriu sa mi vina răspuns cum cred eu ? Sau poate sa nu vina nimic , și sa trimită ei de la CEDO dacă admite sau respinge?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit confirmarea de primire de la cedo ContSters466470 ContSters466470 In octombrie 2017 am trimis un colet de 2 kg si 500 gr de acte, la CEDO din Bucuresti de la un Oficiu Postal, unde functionara vazand unde vrem sa trimitem ... (vezi toată discuția)
Cedo mac6 mac6 Cum poti afla daca o cerere a ajuns la CEDO atata timp cat nu primesti nici-un raspuns? Daca grefierul sau alta persoana de la CEDO nu ridica coletul ,dupa ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere infiintare ong la judecatorie sau prin posta? pajura11 pajura11 Salut - se pot depune cererea si actele (dosarul) pentru infiintarea unei asociatii si prin posta? Sau doar in persoana (sau prin imputernicit) la judecătoria ... (vezi toată discuția)