avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NU AM PRIMIT CONFIRMAREA DE PRIMIRE DE LA CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NU AM PRIMIT CONFIRMAREA DE PRIMIRE DE LA CEDO

In octombrie 2017 am trimis un colet de 2 kg si 500 gr de acte, la CEDO din Bucuresti de la un Oficiu Postal, unde functionara vazand unde vrem sa trimitem coletul, ne-a spus ca :"nu functioneaza sistemul", in minutul urmator a venit o clienta cu o problema simpla si dintr-o data, sistemul de operare,functiona.Am spus ca, dorim sa trimitem cu, Confirmare de Primire, la care functionara insista sa trimitem fara Confirmare de Primire, pentru ca ajunge mai repede, intr-o saptamana.Noi am insistat ca dorim cu, Confirmare de Primire la care ne-a raspuns cu usurinta ca:"s-ar putea sa se piarda Confirmarea de Primire". CEEA CE S-A SI INTAMPLAT,PENTRU CA NICI ACUM NU AM PRIMIT CONFIRMAREA DE PRIMIRE,Am sesizat la CEDO,dar nu am primit raspuns despre lipsa Confirmarii de Primire.CE SA FACEM SA AFLAM UNDE SE AFLA COLETUL ?
Cel mai recent răspuns: ContSters466470 , utilizator 00:29, 6 Aprilie 2018
PRIN CE ALTA METODA DECAT POSTA ROMANA,SE POATE TRIMITE UN COLET LA CEDO, CARE SA AJUNGA SI LA CARE SA PRIMESC CONFIRMAREA DE PRIMIRE ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - fraudă. cum pot stopa livrarea unui colet către un client neserios? Dana-1983 Dana-1983 Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare. Am trimis in data de 25 oct 2017 la ora 15, un colet catre Anglia, ce continea un produs dat spre vanzare. Nu este ... (vezi toată discuția)
Tva servicii postale din interiorul tarii roxana20 roxana20 Buna ziua Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea problema. Primesc factura servicii postale (trimis colet in tara) pe care am si tva.Deduc tva-ul ... (vezi toată discuția)
Înregistrare dosar cedo Denis Loris Denis Loris Va rog sa ma ajutați in pb aceasta. In luna Octombrie 2017 a trimis avocatul prin posta un colet cu formularul pentru CEDO împreuna cu documente. De atunci ... (vezi toată discuția)