avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cabinet de Fiziokinetoterapie vreau sa colaborez cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cabinet de Fiziokinetoterapie vreau sa colaborez cu CNAS

Care sunt pașii necesari pentru a reusi sa colaborez cu CNAS? As vrea ca pacientii mei sa poată efectua programele de recuperare decontate de CNAS.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 16 Martie 2018
Trebuie sa incheiat un contract cu Casa judeteana de asigurari de sanatate. La registratura CJAS gasiti un fluturas cu documentele care trebuie depuse pentru a se incheia contract.
Vedeti si aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile unui medic de familie bonitza bonitza Buna ziua, Mama mea are 85 ani. Se deplaseaza destul de greu. Avind probleme de sanatate a rugat medicul de familie sa mai treaca, in orele de teren, si pe la ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli către serviciu de urgență de la cnas;posesoare card european de sănătate, accident in elveția alidina0968 alidina0968 Sunt angajata unei firme din Romania si îmi desfașor activitatea in Elveția.Am suferit o luxație la membrul inferior stâng,motiv pt.care am ... (vezi toată discuția)
Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la cnas dupa o interventie chirurgicala? dan66daniel dan66daniel Am ales sa fiu operat la o clinica particulara(care nu are relatii cu casa) de ruptura complexa de menisc exterior ,pentru ca pe plan local m-au trimis ... (vezi toată discuția)