avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Durata proces penal (judecatorie)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Durata proces penal (judecatorie)

Buna ziua. In data de 15 februarie mi-a aparut dosaul penal pe portalul justitiei. Dosarul a fost trimis de la parchet spre judecatorie cu propunere de clasare. Fapta este fuga de la locul accidentului, Intrebarea mea este, exista vreun termen de zile in care procesul sa fie rezolvat? Sau un termen de zile aproximativ? In descrierea dosarului la sectiunea Sedinte scrie "Nu exista informatii". La ce sa ma astept?
Este vorba de ordonanta de renuntare la urmarire penala, nu clasare. O sa fiti citat de instanta, sa va prezentati la termen si daca aveti posibilitatea sa va angajati avocat.
Am primit o citatie, care spunea sa ma prezint in termen de 7 zile lucratoare. Am angajat avocat dinainte sa ajunga dosarul la judecatorie. In legatura cu citatia, ma instiinta ca se continua urmarirea penala sau ceva de genul. A ridicat-o domnul avocat in locul meu si a zis ca nu e nevoie de prezentarea mea la judecatorie.
ma instiinta ca se continua urmarirea penala sau ceva de genul


Daca doriti sa va ajutam, spuneti exact ce scrie pe citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat ca intimat IaniJaca IaniJaca Am primit o citatie pt data de maine ca intimat art. 315 lit D Ncpp,in 2013 am cumparato masina de la o cunostinta si mi a fost confiscata,dupa care acum In ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un ... Nicoleta T. Nicoleta T. Stadiu dosar Bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un accident. Eram la volan și am lovit o doamna care traversa ilegal. Am dus-o la spital ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la parchet rog răspuns IndigoVibe IndigoVibe Buna ziua stimați profesioniști în drept penal! Speta mea este urmatoarea: Cu aproximativ 2 ani în urma am avut parte de regretabila circumstanță în ... (vezi toată discuția)