avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 200 transferul titlurilor de valoare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 200 transferul titlurilor de valoare

Pentru venituri obtinute in 2017 din transferul titlurilor de valoare se completeaza Declaratia 200 (cum era pana anul trecut) sau/si declaratia 600 ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 17 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand vor publica in monitorul oficial se va folosi doar noua declaratie unica care le inlocuieste pe cele vechi. Asa ca uitati de ce declaratii erau pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi la suta catre un ong manole silviu manole silviu Buna ziua, in cazul in care asociatul unic al unui SRL doreste sa vireze 2% din impozit catre o organizatie non-profit, ce anume trebuie sa completeze: ... (vezi toată discuția)
Venituri din transferul titlurilor de valoare Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Va cer sfatul in cazul unei persoane fizice, pentru declaratia 200 la casuta venituri din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Adriana_Stoica Adriana_Stoica Buna ziua. Sunt PFA cu contabilitate in partida simpla. La inceputul lui 2018 am depus declaratiile 220, 200 si 600 pentru venituri din cedarea folosintei si ... (vezi toată discuția)