avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua! Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata( expira in 17.07.2018) si sunt însărcinată în 2 luni. As dori sa stiu, daca nu mi se mai prelungește contractul , ce posibilitate am sa iau bani pana in momentul in care ajung sa încasez indemnizația. Menționez ca am 15 ani vechime , din care ultimii 4 ani neîntrerupt. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 16 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. La incetarea de drept a acestuia - expirarea duratei pentru care a fost incheiat - va puteti inscrie la somaj.
Din somaj se poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Pe perioada acestor concedii,plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua de fiecare data la terminarea fiecaruia dintre aceste concedii.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

2. Intrati in concediu de maternitate inainte de a expira durata c.i.m., dupa care la incetarea lui , veti merge la Casa de Asigurari de Sanatate si veti depune concediile pentru plata.
La expirarea concediului de maternitate, veti depune actele pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Vasilescuelena Vasilescuelena Buna ziua! Lucrez de 1 an si 7 luni neintrerupt dar pe perioada determinata. Contractul imi expira pe 09.01.2019 iar eu sunt insarcinata uramand sa nasc la sf ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata in sarcina nicoletadumitrascu nicoletadumitrascu Buna ziua, Lucrez la o firma cu contract individual de munca pe perioada determinata de la 22.06.2016 urmând sa înceteze pe 21.07.2017. Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Încetare cim pe perioada concediului de maternitate Andrydeea Andrydeea Bună ziua. Sunt angajata cu contract pe perioada determinata și sunt însărcinată. În data de 18.04 se încheie contractul iar eu din data de 06.04 as ... (vezi toată discuția)