avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai are drepturi?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai are drepturi?

Fratele meu a fost înfiat de o Mătușa a mamei mele, noi ca frați având acum nume de familie diferite, acesta mai are vreun drept asupra bunurilor ce il au părinții naturali?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:22, 16 Martie 2018
Cand a fost infiat? Stiti daca a fost cumva adoptie cu efecte depline?
Buna seara,
Daca acea adoptie este cu efecte depline NU, nu mai are reptul sa mosteneasca parintii biologici. El va mostenii parintii infietori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frati vitregi la mostenire andapaun andapaun As vrea sa va rog sa-mi spuneti care este ordinea succesiunii si care sunt cei cu drept de mostenire in urmatorul caz: o prietena a mamei a decedat. Decedata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. socrul meu provine dintr-o familie cu 5 copii. la ... ana.carolina ana.carolina Buna ziua. Socrul meu provine dintr-o familie cu 5 copii. La varsta de 20 ani el a fost infiat ( cu efectele filiatiunii firesti) de o alta familie. Chiar ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire cu frate infiat lilimurgoci lilimurgoci buna ziua. cum ar trebui sa procedez? in urma cu 23 ani mama si tata l-au dat spre infiere pe fratele meu, in varsta de 14 ani la acea vreme, surorii mamei ... (vezi toată discuția)