avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire insotitor companie aeriana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire insotitor companie aeriana

Buna ziua,
Noi suntem cetateni romani care locuim in Italia. Dorim sa o trimitem pe fiica noastra, minora, in vacanta in Romania. Vom solicita si achita in biletul de avion si la dus, si la intors, insotitor al companiei aeriene. La intoarcere din Romania stiu ca ii trebuie procura semnata de noi in care sa specificam ca va fi acompaniata de un reprezentant etc, intrebarea este daca si la plecare trebuie sa aiba o procura din asta, unde ar trebui sa specificam numele persoanei care sa o astepte in Romania?
Si, as putea face o procura unica pentru dus-intors, date fiind costurile pe care trebuie sa le platesc aici pentru o procura? (Specific faptul ca nu reusim sa ajungem la Consulatul Roman, care este la 200 km distanta, caci ar trebui sa ne luam amandoi cate o zi libera, si nu reusim. De asta ar trebui sa platim in jur de 200 de euro o procura)
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
danaiancu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:03, 20 Martie 2018
Ar trebui sa sunati la aeroport. Sunt companii care nu accepta ca minorii sa nu fie insotiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate a unui minor... andreabo89 andreabo89 buna seara... Prietena mea are 17 ani, si ar fi trebui sa vina in Italia de sarbatori, cu avionul, iar la agentie de voiaj i s-a spus ca anumite companii de ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani,poate iesi din tara fara insotitor? alexandra2000 alexandra2000 Buna ziua.Fiica mea a fost chemata de verisoara ei in italia luna viitoare,dar ea nu poate veni dupa ea si nici eu sau tatal ei nu o putem duce.Se poate face ... (vezi toată discuția)