avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua. In data de 02.03 soția a depus actele de divorț de comun acord. Însă această nu mai locuiești efectiv cu mine din luna decembrie dar in tot acest timp ia vine când vrea in apartamentul pe care il avem cumpărat in timpul căsătoriei si ia tot felul de lucruri.acte bunuri fără a ma anunta si in lipsa mea. Ași vrea sa stiu daca pot sa schimb yala de la usa si sa o las sa intre in apartament doar in prezenta mea?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:12, 17 Martie 2018
Buna ziua,
Legal NU dar discutati cu ea si ajungeti la o intelegere partajand bunurile mobile si, in felul acesta , stiind fiecare ce-i al lui.
In caz ca nu va intelegeti atunci introduceti si actiunea in instanta pentru partaj bunuri imobile si mobile.
Si cum pot face sa nu o mai las sa intre in locuinta decât in prezenta MEA?

Tybi22 a scris:

Buna ziua. In data de 02.03 soția a depus actele de divorț de comun acord. Însă această nu mai locuiești efectiv cu mine din luna decembrie dar in tot acest timp ia vine când vrea in apartamentul pe care il avem cumpărat in timpul căsătoriei si ia tot felul de lucruri.acte bunuri fără a ma anunta si in lipsa mea. Ași vrea sa stiu daca pot sa schimb yala de la usa si sa o las sa intre in apartament doar in prezenta mea?

Pai este LOCUNNTA NOASTRA adica va apartine in cote egale ambilor.
Aceasta era ideea partajului.
O datra cu partajul puteti solicita, pe calea ordonantei presedintiale, atribuirea provizorie.
Solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj când minorul a devenit major Cristian Marian Cristian Marian Divorț - sentință definitivă. Minorul încredințat mie. Fosta soție stă în apartamentul comun, unde a schimbat yala, iar noi nu avem ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii cu partaj oana2015 oana2015 Buna seara si Hristos a Inviat Sunt casatorita de 10 ani, nu am copii, am achizitionat un apartament in 2006 la care platim rate. Cum procedez cu divortul ... (vezi toată discuția)