Buna ziua, am un copil in varta de 4 ani jumate, am divortat de fostul sot, custodia copilului este exercitata de ambi parinti, doar ca locuinta la mine ca mama. Tatal isi cere drepturile, doreste sa stea cu ea, sa o ia in vizita. Eu si actualul sot ne gandeam sa plecam in strainatate pe o perioada de 3/4 luni de zile la munca prin-o cunostinta(cumnata mea). Si eu am vb cu fostul sot ca am vrea sa plecam, si ca sa lasa in grija sa, fata, acesta doreste acest lucru, si anume sa mergem la un notar si sa ii incredintez fata pe o anumita perioada de timp, iar dupa acea sa semnam amandoi, la fel si el sa isi asume responsabilitea pe toata aceata perioada. Ce repercursiuni ar putea sa aibe semnatura mea? Exista pobilitatea ca acesta sa ma de-a in judecata de abandon sau sa nu mai mi-o dea deloc? Imi este putin teama. Nu as vrea din nou sa ajungem in tribunal.
Custodie copil
tica05
buna seara
de o luna m-am despartit de sotul meu,avem impreuna o fata de 11 ani.
initial am luat fata cu mine dar am lasat-o sa mearga in weekend si la ... (vezi toată discuția)
Divort
OvidiuDaren
Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate.
Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)