Urmatoarea problema la definire weekend-uri din luna.
PrIn hotarare in weekend-urile 1 si 3 copiii stau cu tatal, pana acum am considerat impreuna cu mama primul weekend ca fiind intreg.
In aprilie 1 aprilie este duminica, fiind si pastele in urmatorul weekend.
Ma puteti ajuta, dpdv calendaristic sau juridic care este primul weekend din aprilie, 31.03-01.04 sau 7.04-8.04?
Buna ziua,
Weekendul este compus din 2 zile.
Va sfatuiesc sa va intelegeti CIVILIZAT DE DRAGUL COPILULUI daca pentru dumneavoastra nu puteti.
Va sfatuiesc pe amandoi sa va ganditi intai si intai la sufletul lui rupt in bucatele din cauza acestui divort.
Nu-l chinuiti mai mult.
Aveti dreptate, insa la asta adaugam ca eu sunt “tolerat” in aceasta custodie comuna:
- vizite periodice medicale fara sa fiu consultat, fara sa imi fie permisa prezenta...
- in aceste weekend este notat de comun acord locatia si cum. Suntem la 40km distanta, insa niciodata nu doreste sa participe la transport de la sau inspre;
- comentarii copiiilor despre mine
Nu doresc cearta, mi se pare inutila si trebuie sa centram copiii.
Insa, judecata? Asistenta sociala?
Ce sa fac acum daca, considera primul weekend cel cu 31.03-01.04? Elegant, nu cearta, sa ma duc la Asistenta Sociala?
Trimiteţi-i notificare prin executor judecătoresc că, cf. sentinţei, în data de 7 aprilie mergeţi să luaţi copilul la program, copilul să fie pregătit. Dacă nu vă permite luarea copilului, dacă se repetă situaţia, puteţi face plângere penală.Trebuie să aveţi martor care să vadă că vi s-a interzis accesul la copil.
Divort amiabil
calin_nechitag
Am nevoie de un sfat specializat in privinta unui divort ...
Am 34 ani, iar in urma casatoriei a rezultat si un copil , acum in varsta de 2 ani si 8 luni ... ... (vezi toată discuția)