Buna ziua. In ziua de 10.10.2009 am reusit sa fac un accident, mai explicit am "agatat" un tanar in varsta de 18 ani pe trecea de pietoni. Acesta a suferit lovituri la cot si picior ( nu au fost fracturi, ci sau unflat) dar si cateva zgarieturi la cap. Victima a fost transportat la spital, doctorul l-a externat dupa 2 zile, dar la cerea acestui pt investigatii mai amanuntile a reusit sa mai stea inca 5 zile ( in total a stat in spital 7 zile). Nici la ora acuala nu a fost la ML ca sa isi scoate Certificatul.
Am incecat pe cale amiabila sa ma inteleg cu victima ( am fost la spital, am vb cu tatal lui ), dar nu am reusit. Acesta mi-a cerut o suma foarte mare.
Ma intereseaza ce pedeapa sau ce se intampla in instanta, cati bani poate sa ceara acest domn ( el neavand nici o chitanta de la spital ), si cum si cand se considera dosar penal?
Pe ce perioada imi este suspendat permisul?
P.s. Din cate m-am interesat victima nu v-a primi mai mult de 10 zile de spitalizare de la ML.Dar si politia a zis ca a fost un accident banal.
Si ma consider VINOVAT cu toate ca martorii spun ca acesta nu a fost atent si a alergat pe trecere, dar nu stiu daca acest lucru conteaza.
ASTEPT RASPUNSURILE DVS CA NU MAI STIU CE SA MAI FAC.
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Daca ingrijirile medicale vor depasi 10 zile, fapta se incadreaza la vatamare corporala din culpa . Veti lua probabil cel mult o amenda , daca victiama depune plangere si ramane fie sa va intelegeti cu victima, fie ,aceasta se va dconstitui parte civila si , prezentand certificatul medico legal din care sa reiasa nr. ingrijirilor medicale, daunele suferite, va fi stabilit si cuantumul despagubirilor civile.