avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROCEDURA DE CITARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROCEDURA DE CITARE

Buna sear
daca intr un proces penal se citeazu pe o persoana ca martor iar acesta nu proimeste citatia deoarece este plecata din tara ce se intampla? se citeaza inca o data deoarece procedura de citare nu este legal indeplinita? sa u se citeaza cu mandat de aducere? se amana cauza?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:01, 17 Martie 2018
Buna ziua,
Se citeaza inca o data, eventual cu amenda si/sau cu mandat de aducere.
Daca stiti ca e plecat din tara anuntati URGENT instanta si, eventual, solicitati de la respectivul o dovada ca e plecat din tara pe care sa o depuneti la instanta.
tatal lui nu a preluat citatia si dupa cum inteleg a fost retrimisa la instanta......
Dacă se impune audierea se va emite mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G De cate ori se poate chema un martor intr-un proces penal, daca acesta se tot amana? (vezi toată discuția)
Martor anamarial anamarial Buna ziua, sunt citata la procesul unde prietenul meu este acuzat in calitate de martor. Imediat dupa ce l-au arestat pe el mi-au luat si mie o declaratie cei ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am nevoie de un răspuns în următoarea problema:lucrez ... Asena1 Asena1 Bună seara,am nevoie de un răspuns în următoarea problema:lucrez la o familie care au divorțat prin notariat,au un copil au semnat o convenție prin care ... (vezi toată discuția)