avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoaterea vehicolului de la impozitare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoaterea vehicolului de la impozitare

Am vandut masina unei persoane care la ramdul eii a vandut-o mai departe,dar eu platesc in continuare impozitul la primarie. Ce trebuie sa fac ca sa o scot? PS:Nu am posibiliatea de a intalni actualul propietar si nu mai am nici un fel de act care sa demonstrez ca am vandut-o.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 17 Martie 2018
Cand ati vandut masina nu ati primit 1 exemplar al documentului de vanzare cumparare vehicul?
Daca aveti exemplarul care atesta transmiterea dreptului de proprietate din sarcina dv in acea a lui Y,solicitati autoritatii fiscale teritoriale sa dispuna radierea vehiculului de pe rolul dv fiscal
Daca nu mai aveti dociumentul original,incercati sa contactati biroul unde s-a intocmit documentul de vanzare cumparare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)