Am vandut masina unei persoane care la ramdul eii a vandut-o mai departe,dar eu platesc in continuare impozitul la primarie. Ce trebuie sa fac ca sa o scot? PS:Nu am posibiliatea de a intalni actualul propietar si nu mai am nici un fel de act care sa demonstrez ca am vandut-o.
Cand ati vandut masina nu ati primit 1 exemplar al documentului de vanzare cumparare vehicul?
Daca aveti exemplarul care atesta transmiterea dreptului de proprietate din sarcina dv in acea a lui Y,solicitati autoritatii fiscale teritoriale sa dispuna radierea vehiculului de pe rolul dv fiscal
Daca nu mai aveti dociumentul original,incercati sa contactati biroul unde s-a intocmit documentul de vanzare cumparare vehicul
Radiere masina
Adrian ats
Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
LidiaStoicu
Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie?
Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)